Het Glasatelier

Glasatelier ruud harberts is gespecialiseerd in brandschilderen, glas-in-lood en specials. In het atelier worden – met behulp van het aloude handwerk en een nauwgezet touché – onder meer gedenktekens, interieurdecoraties en monumentaal werk vervaardigd. Ambachtelijk. Volgens eeuwenoude tradities. En desgewenst volledig afgestemd op uw persoonlijke smaak en voorkeur.

Een van de werkbanken | glasatelier ruud harberts | brandschilderen en glas-in-lood
Een van de werkbanken

Ideeën

Glasatelier ruud harberts is van vele markten thuis. Een gedenkteken van glas dat sereen boven een versteende boomstam zweeft en haar kleuren speels op het onderliggende steen werpt? Een brede wand van gestileerd glas die ’s ochtends het eerste daglicht vangt, ’s middags serene stilte uitstraalt en ’s avonds als een symfonie van kleur de sfeer in huis verhoogt? Een monumentaal gebrandschilderd familiewapen boven de entree van uw huis of villa? Het kan allemaal.

Het atelier vanuit de showroom gezien | glasatelier ruud harberts | brandschilderen en glas-in-lood
Het atelier vanuit de showroom gezien

Handwerk

Glasatelier ruud harberts heeft voor elke opdracht de juiste expertise in huis. En kan bij grotere opdrachten ervaren ambachtslieden uit zijn omvangrijke netwerk inzetten.

Al het glazenierswerk dat glasatelier ruud harberts verlaat is volledig met de hand gemaakt. Dit handwerk verschaft het eindresultaat een extra dimensie die – in onze huidige, veelal op massaproductie gerichte cultuur – door steeds meer mensen herkend en gewaardeerd wordt. Het werk is niet alleen uniek, maar wordt ook met hart en ziel vervaardigd op een plek waar schoonheid en plezier in het aloude ambacht een belangrijke rol spelen.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het ‘reilen en zeilen’ bij glasatelier ruud harberts? Meld u dan onder Nieuws aan voor de nieuwsbrief ‘magie van glas, licht en kleur’.

Meer weten?

Indien u eens vrijblijvend van gedachten wilt wisselen over de mogelijkheden van brandschilderen en glas-in-lood, al dan niet naar eigen ontwerp, dan kan dat uiteraard. U bent van harte welkom in het glasatelier aan de Berkhouterweg 15 in Hoorn, maar bellen of mailen kan natuurlijk ook.