Prijzen

Een brandschildering, een glas-in-loodraam of ander handgemaakt glaswerk is geen goedkoop dertien-in-een-dozijn-product. Het ambachtelijk handwerk vergt immers veel tijd, vakmanschap en precisie. Maar het zijn werkstukken die vrijwel altijd iets speciaals toevoegen.

Een prijs opgeven voor een brandschildering of een glas-in-loodraam is niet eenvoudig. Het gaat over het algemeen om maatwerk waar steeds weer andere eisen aan gesteld worden.  De onderstaande indicaties zijn vanaf prijzen.

Brandschilderingen

De​ prijzen voor een brandschildering zijn afhankelijk van een groot aantal factoren: het detail van de brandschildering, de mate van gelaagdheid van de brandschildering, de afmetingen, de omlijsting, de dikte en het soort glas en meer.

Een gedetailleerde portretbrandschildering op het formaat van ca 20 x 25 cm is er vanaf € 975 

Een impressie portretbrandschildering in meerdere kleuren op het formaat van ca 20 x 25 cm is er vanaf € 475 

Er is al een impressie portretbrandschildering in één kleur op het formaat van ca 20 x 25 cm vanaf € 375 


Glas-in-lood

Ook de prijzen voor een glas-in-loodraam zijn afhankelijk van een groot aantal variabelen. Hierbij valt onder meer te denken aan de grootte van het raam, het aantal stukken glas en de grootte van het glas. Maar ook de vorm van de stukken glas, de gewenste of noodzakelijke stevigheid van het raam spelen een rol. Net als de keuze van het soort glas. Maar ook het al dan niet patineren van het lood en het kitten van het raam heeft invloed op de prijs.

Een klein raam met vele kleine stukjes glas en een ingewikkeld patroon kan daardoor duurder zijn dan een groot raam met grote stukken glas en een recht-toe-recht-aan patroon.


Overig glaswerk

De producten van het overige glaswerk zijn erg divers. Zonder enige informatie over de wensen is het geven van een prijsindicatie erg lastig.

Uiteraard is het altijd mogelijk een offerte op te vragen.